Ibland får man en idé, inte alltid blir den verklighet. Inte alltid går det fort att förverkliga den… det här gick i raketfart.🙈 Det här med webbshop är ju hur kul som helst, det visar sig även att folk vill klämma och känna, de som bor nära beställer och hämtar👍 En väninna kläcker idéer om tjejkväll med shopping hos mig – så klart , det gör vi! Så käckt det hade varit med en lokal, (gärna gratis) var har vi det?🤔 Kan man bygga in carporten? Det visade sig att det kan man!! Två veckor till tjejkväll och vi satte igång eller T satte igång. Han jobbar grymt bra med tydlig målbild….

På tisdagen behöver vi kunna ta in möblerna och lite till, japp det gick!👏👏 på onsdagen fixade jag hela kvällen bar å bar och fixade tills benen sa ifrån : Gå å lägg dig! På torsdag fm spikade T sista panelen ute och på em städade jag ur och kl.17 inveg vi butiken🍾

Vi är ibland väl spontana i beslut stora som små men ofta blir det rätt och jag önskar så att detta blir till vad jag hoppas. Att vi får till känslan, att jag hittar de där goa fina detaljerna och att kunderna hittar hit🤎