Min nya vardag skiljer sig mycket från hur den såg ut i våras, då var jag i skolvärlden omgiven av barn och kollegor hela dagarna. Nu är jag omgiven av några kollegor men mest av godis…så mycket godis. Jobbar med godis hela dagarna. Vi blandar och förpackar godis och skickar åt företag, korgar,lådor,askar och säckar. Tonvis..

Jo jag gillar smågodis men inte hela tiden varje dag.Det går inte att småäta hela tiden och man har faktiskt inte lust heller. Men det luktar gott.

Jag har ju också startat upp min lilla webshop och det är såå roligt! Svårt men roligt…vad kommer ni gilla och vad kommer bara stå kvar hemma? Hoppas att några saker prickar in rätt hos er, det som sålts mest hittills är en ljushållare i svart metall, snygg och enkel. KUL!
Vill gärna ha er input , vad vill ni ha här och vad vill ni ha mer av?

Önskar er en fortsatt fin tisdag!🤎