Solen skiner från en helt blå himmel och det är en alldeles underbar dag! Idag firar vi vår son som fyller 15-år!! Traditionsenligt kom vi med tårta på sängen och sjöng glatt trots våra morgontrötta halsar! ( han spanade länge igår kväll innan han nöjt upptäckte tårtlådan i kylen…oron försvann med ett nöjt: Där var den ju! ;)) Efter tårtan slängde vi på oss kläder och jag som är ledig hoppade in i bilen med nya 15-åringen.

Nu var det dags att på sin födelsedag och allt skriva moppeprovet! Iväg till Hisingen och det blev en nervös stund att vänta för mig som satt utanför i solen….( tror dock inte han var så nervös ,en aning kanske men inte uppenbart berörd)

Leendet på sonen när han kom ut gick inte att ta miste på-han hade KLARAT det!!Jippi! Vilken toppen-start på sin födelsedag.Vi lyxade med donken frukost och sedan hemåt och nu har han fräst iväg på moppen till skolan!

Härlig ledig dag!!