images

Igår gick vår årliga cykelfest av stapeln i Onsala! Konceptet är genialt och rymmer ett stort antal gäster,i år närmare bestämt 126 st!!

På festdagen ses vi alla på välkomstdrink och minglar en stund och umgås,sedan bär det iväg till någon som förberett en förrätt för 6 personer.Ofta möter man många nya under dessa kvällar ,i år blev det inte riktigt så för oss. Vi kom hem till idel kända och trevliga människor och hem till oss kom även det redan fina vänner,men lika kul och trevligt är det!!

Vi hade fått huvudrätt i år och det var en toppen rätt att få för då kom man hem en stund mitt i  festen liksom….Perfekt för hundägare:) 

Vi fick också väldigt korta sträckor att cykla i år ,vilket alltid är tacksamt.Efterrätten var lika trevlig den och avslutades med att kvällens festplats avslöjades och vi cyklade dit och dansen varade nog ett bra stund i på den varma september natten.

Vår kväll blev tidig då förkylning mm gjorde sig rejält påminda och tog ut sin rätt men vi är så nöjda med dagen/kvällen!! Härligt festkoncept!