Under påsken lyfte vi från Sverige för att få uppleva storstaden!

Oj vilken vecka vi fick,underbart. Solen sken på oss nästan hela tiden och New York visade sig verkligen från sin bästa sida.

Bild

 

Denna vackra Bild tog någon i min familj när de gavs sig iväg på helikoptertur över Manhattan.Jag som är liten fegis ibland stod snällt kvar och väntade…….

Vi travade gata upp och gata ner, det är ju så mycket man vill se och uppleva.Alla byggnader som man sett och hört om,nu har vi sett dem och ofta varit inne i dem.Highline,en bit av en äldre höghöjds bana för tåg som omvandlats till park en bit upp i luften,här tog vi en promenad och om ett tag upplevs den säkert trevligare när allt blommar.En fantastisk ide!

Bild

 

Frukost åt vi på olika ställen under veckan, men en favorit blev ett ställe runt hörnet till vårt hotell och där kunde man beställa denna mumsiga frukost! Barnens favorit??Jaaaaa…..

Bild

 

Vi bodde mitt i stan,100 m från Times square,och kände pulsen hela tiden.Kom det en häst varje natt utanför på gatan,jo då! Hovar ekar bra bland skyskrapor!;)) Fire department som låg i kvarteret bredvid gjorde att vi hörde och upplevde känslan av ”stan som aldrig sover” och vi gillade varje ögonblick av det!!

Bild

Shoppade gjorde vi så mycket vi kunde! Vi hittade mycket kul, ovanligt som vanliga saker!

Nu är man sugen på nya äventyr,MEN att vi kommer tillbaka det är ett som är säkert.Dock kommer det inte dröja 11år denna gången!