Bild

 

Igår tog jag det stora steget…..in i träningsvärlden igen.

Idag får jag betala priset,antagligen mer i morgon.Träningsvärken sitter överallt midjan,rumpan,ryggen…..överallt!!

Bokade mig på ett pass 10.15 på fm – såskönt att få det gjort på morgonen!!

MEN FEL PASS….kom in i salen  – jag sänkte medelåldern med 20 år!!!! Herregud vad fel jag kände mig. Som tur kom min snälla vännina jag dragit med mig! Vi fnissade lite och sa,hur jobbigt blir detta? Fel hade vi!Jobbigt var det – men också tråkigt-vi var ju inte målgruppen med musiken och tempot.

 

Nästa pass blir i morgon och förhoppningvis kan jag röra mig trots all träningsvärk….det enda som får bort träningsvärk är väl träning?? Vi tror på det i alla fall tills i morgon kväll-då får vi se! 🙂

Nu väntar en lång jobbdag i butiken, är ni i krokarna kommer ni väl in?! Mycket fint på väg in nu!