Bild

 

Igår checkade vi in på St Jörgens spa och började med ett glas vitt och umgås i i den fint inredda lobyn där vi verkligen trivdes och njöt av att få ses på detta sätt.

Vi ses ju i denna konstellation en gång i månaden men då hemma hos varandra och på kvällstid.Orsaken att vi ses är det gemensamma intresset för böcker och längtan efter att få läsa något bra och få höra/berätta vad vi tycker om den.

Nu fick vi ses i ny miljö och detta för att ordentligt fira att vi faktiskt har fått träffas så här under hela 10 år!! Värt att firas! 

Där i lobyn pratade vi också böcker och fick reda på kommande månadsbok innan vi gav oss in i Spa-dimman.Senare på kvällen sågs vi för litet glas med bubbel innan vi gick ner i restaurangen för en god middag.Tiden sprang iväg och trötta gick vi till rummen .När vi sågs på morgonen idag var det dags för frukost och ett Havsyoga pass. Såååå skönt var det – jag som inte brukar gilla yoga,jättebra! Ledaren , en arbetskompis från Ikea, duktig som få med en röst som är gjord för att ”prata”yoga.

Lite produkter fick följa med hem , så lite spa-känsla kanske kan komma hemma också!!

Skön söndag på er!

Bild