Konsert för sommaren bokad!

Nu skulle vi inte missa tillfället att se Robbie Williams när han kommer.
Var väl förberedd på att köa via webben för att få biljetter och helt plötsligt finns möjligheten att förköpa via fb….undrar fortfarande om det funkat eller inte…;) Men biljetterna ligger här utskrivna och fina!

i övrigt var gårdagen lite väl dramatisk i min smak….yngste sonens kompis ringer och meddelar skrikande att ”du måste komma han är skadad”TUR att jag var hemma…rivstartade bilen ringde under tiden igen för att få veta var de var…framme hittar jag en hopvikt son med svettpärlor i hela ansiktet…magen ONT…akuten konstaterande av brutet revben…(dock utan röntgen – är inte det konstigt??)Nu med värktabletter är han riktigt pigg men stunderna utan är inte kul. Nu film och fredagsmys!   Trevlig helg!!