Bild

 

Vid fem igår em träffade vi goa vänner vid en ny favorit restaurang och åt gott under ett par timmar! Vi pratade umgicks och uppdaterade oss i våra liv och sedan begav vi oss mot Ljust och Fräscht showen….

Vi var några minuter sena och fick stå och vänta lite i mörkret innan första skrattsalvan dånade och vi snabbt kunde smyga oss upp till våra platser. Efter jag hade satt mig ner så tror jag inte att det gick många minuter utan att jag grät av skratt eller nickade igen känade åt mina vänner under de timmar showen pågick.

Det var väldigt roligt och vi är så på pricken i rätt målgrupp att det inte kunde misslyckas.Efter konstaterade vi att det är imponerande att skapa en sådan show kring ett såpass banalt ämne som hur vi gillar att bo……

Idag ser jag fram emot tjejmiddag …och nu när jag uppdaterat mig på fb-chatten  ska det tydligen ska gå i glittrets tecken… ja vi får se hur det blir med det men kul ska det bli! Trevlig lördag alla!!