Bild

BildBild

Hösten kom och med den allt detta regn….I vår trädgård är det mesta grön/brunt och ganska tråkigt Förutom denna vackra växt (bilden längst upp)! Den är såå fin och får numera stå på altanen så jag kan slänga ett öga på den då och då!

Hösten kommer ju också med alla dessa nya fina kläder med färger som man är långsamt är tveksam till men rätt som det är så hänger det något i garderoben och tar för sig……dock har jag lite svårt denna höst…vinröd är inte min favvo…får hela tiden känslan av de vinröda skoltröjorna vi alla köpte och såg rena och fina ut …..måste varit VÄLDIGT populärt med vinrött och marinblått under dessa år..;)

Butiken som jag numer jobbar i är en outletbutik som därmed har varor från förgående säsong och kan man tänka sig ,vi har mycket vinrött,det fanns alltså förra året också,Suprise!!      Ikväll ser jag fram emot bokcirkelkväll med fina tjejer…har läst månadens bok men ännu inte förra månadens…hm världen är inte alltid logisk! Kram